Miten tuotteemme toimii?

Yrityksemme on tehnyt pakettiauton vuokraamisesta mahdollisimman helppoa.


Asiakas valitsee hänelle parhaimmassa sijainnissa olevan ajoneuvon, varmistaa ajoneuvon kalenterista, että hänelle tarvittava aikaikkuna on vapaa, ja varaa ajoneuvon sen mukaisesti. Yksityisasiakkaat voivat maksaa palvelun kortilla ”Stripe”- maksupalvelua käyttäen. Yritykset voivat valita vaihtoehtoisesti laskutuksen. Maksu tapahtuu palveluntarjoajan turvallisella sivulla.


Järjestelmä on tuplavarmennettu ja se takaa tilauksien saapumisen varmuudella järjestelmäämme. Vikatilanteissa ota aina yhteyttä meihin soittamalla tai laittamalla sähköposti tai "Ota Yhteyttä"- sivun kautta.


Meidän tavoitteemme on sijoitella ajoneuvojen kiinteät sijainnit mahdollisimman monipuolisesti pääkaupunkiseudulla, että jokaisella asiakkaalla olisi mahdollisuus saada ajoneuvo lähimmästä mahdollisesta paikasta.


Ajoneuvon sijainnin voi tarkastaa ajoneuvon perustietolomakkeesta. Ajoneuvojen lisätiedot löytyvät ”Vuokraa auto”- valikosta painamalla valitun auton ”Auton lisätiedot”- painiketta. Ajoneuvon lisätiedoista löytyy myös auton kuvaus, mahdolliset lisävarusteet, auton sijainti kartta sekä muut olennaiset lisätiedot.


Jokaisella autolla on oma kalenteri, joka täyttyy sen mukaan, kun vahvistamme asiakkaillemme varatut ajat kyseiselle ajoneuvolle.

Ohjevideo ajoneuvon vuokraukseen.

Kun auto on vuokrattu.

Kun ajoneuvo on varattu, asiakas saa automaattisesti ostokuitin sähköpostiinsa. Lisäksi toimitamme erikseen sähköpostilla ohjeistukset auton noutoa, käyttöä ja palauttamista varten. Autojen lukot avataan ja suljetaan SMS- tekstiviestillä käyttäen ennalta määriteltyä koodia. Toimitamme avauskoodin ja lukkojen avausohjeen tekstiviestillä.


Varatun ajan voi perua vapaasti vähintään 6 tuntia ennen vuokrauksen alkamista, muussa tapauksessa yhtiömme perii 20€ peruutusmaksun. Vuokrauksen peruuttamiseen liittyvät ohjeet löytyvät ”Tietoa yrityksestä” --> ”Tilauksen peruutus”- sivulta.

Ajoneuvoissa GPS-Seurantailate

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lisäpalvelua. Lisäpalveluna asiakas voi valita vakuutuksen omavastuun poistamisesta, jonka hinta on 9,90€, sekä rajoittamattomat kilometrit, jonka hinta on 9,90€.


Kun asiakas on varannut ajoneuvon ja saanut siitä tarvittavat ohjeet ja avauskoodin. Prosessimme on hyvin yksinkertainen. Auto noudetaan tarkasta paikasta, käytetään ohjeistuksien mukaisesti ja lopuksi palautetaan tarkkaan paikkaan.