1. Käyttöönoton alussa ajoneuvoa ei ole tankattu?

- Jos epäilet, että auton tankki ei ole tankattu täyteen, kun noudat autoa. Ei hätää. Ota tässä tapauksessa kuva mittaristosta auton noutovaiheessa. Palauta auto normaalisti täyteen tankattuna tilauksen jälkeen. Toimita meille myös kuva tankkauskuitista, niin hyvitämme tankkauksen lisäosuuden.

- Kuvat voi toimittaa WhatsApp, Telegram, Viber- sovelluksien kautta numeroon +358 44 912 9832 tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@xeris.fi

2. Mitä tehdä, jos ajoneuvo ei käynnisty?

- Jos auto ei jostain syystä käynnisty, soita meille päivystysnumeroon +358 44 912 9832, jos emme vastaa välittömästi, soitamme takaisin tunnin sisällä. Klo 8 – 18 numero on täydessä toimessa. Muina aikoina viive vastauksessa on mahdollinen.

- Jos tilanne on vakava, ja olet autoineen muulla paikkakunnalla tai ajossa ja auto sammuu eikä enää käynnisty, soita suoraan vakuutuksen hinauspalvelun numeroon. Hinaus kuuluu vakuutukseen eikä siitä aiheudu asiakkaalle lisäkustannuksia.

- Jos muita autoja ei ole vapaana, hyvitämme asiakkaalle koko tilauksen. Vuokraamon vastuu on enintään tilauksen arvo. Jos muita autoja on vapaana, tarjoamme korvaavan ajoneuvon mahdollisien viivästyksistä johtuneiden lisätuntien kanssa.

3. Mitä tehdä, jos ajoneuvon ovet eivät aukea?

- Jos meidän toimittama SMS- koodi ei avaa lukkoja, SMS- lukkojen avaus toimii samalla koodilla molempiin suuntiin, eli sama koodi avaa ja sulkee lukot, vuorotellen. Yritä ensisijaisesti tehdä SMS- toimenpide toiseen kertaan (jos juuri ensimmäinen SMS yritti sulkea lukot), toisella kerralla vuoron pitäisi olla avaus. Jos toisenakaan kertana lukot eivät aukea, soita meille numeroon +358 44 912 9832.

4. Miten toimia muissa teknisissä ongelmatilanteissa?

- Kaikki muut pienviat, kolarit, vauriot jne.. voi ilmoittaa meille tekstiviestillä, viestintäsovelluksien kautta, sähköpostitse tai ”Ota yhteyttä”- lomakkeen kautta. Jos emme vastaa soittoosi numerosta +358 44 912 9832 välittömästi, olemme takaisin yhteydessä 1 tunnin sisällä. On tärkeää, että tilanteesta otetaan mahdollisimman kattavat valokuvat, jotka kuvaavat vahingon luonnetta ja mittakaavaa.

- Jos autosta ilmenee jotain pienvikoja, joita ei valmiiksi ole ilmoitettu auton lomakelehdessä, ilmoita meille huomaamasi asiat, että voimme tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet tai lisätä tieto auton kuvauslehteen.